• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 👍Sosyal ✔️forum itiraf köşesi 👍
  • Bilgilendirme 👍Sosyal ✔️forum itiraf köşesi 👍

• Konbuyu başlatan ARES
    • Başlangıç tarihi
    • Okuma süresi: 0:07
    Forum ve Zamparalık hakkında bilgilendirme konuları
    Durum
    Sosyal Coin
    34,386
    İş hayatında sabrım zorlandığında ve karşı tarafın yerli yersiz hareketlerini gördüğüm de istemsizce gülüyorum. Umarım anormal bir durum değildir. Yine iş hayatımla alâkalı bir durumdan ötürü karşı tarafın tepki vermeyişimden tilt olduğunu anlayıp reflesk gösterememesi aşırı haz veriyor =)

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    34,386
    Aslında haklı olduğum bir konuda haksız olan tarafı kışkırtmayı çok seviyorum=)

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    16,239
    İtiraf edecek tek konu var bek seks delisi olabilirim.
    Günlük hayatta zaman ve nakit olsa en az 2-3 hatun gezerim.
    Durmadan içer , hayat içince ve sevişince güzel derim.
    Zaten herkes ölecek en azından yaşayarak ölürüm.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kingcrimson ve akua
    Durum
    Sosyal Coin
    1,126
    Yıllar önceydi..Bi arkadaşla taksim istiklal caddesinde yürüyorduk,kalabalık bir gösteri yürüyüşü vardı makarasına bizde katılalım dedik ama kim olduklarını ve ne yürüyüşü olduğunu anlamadık en arkalardaydık bide pankart flnda yoktu alkış tutuyorlardı bizde eşlik ettik onlara baya..sonra akşam eve döndüğümde haberlerde bu kalabalığın eşcinseller ve eşcinselleri koruma derneği yürüyüşü olduğunu öğrendim 🙈 😄
    Hahaha sanirim taksimdeki ilk onur yuruyusunde bizde ayni seyi yasadik bizimde haberimiz yok aracla tam istiklelden gecerken benim gozum renkli bayraklara ilisti o zamanlar cokta bilindik degil neyse dedim ilerlemeye devam tam caddeye ciktigimizda teyzenin birinin cantasi bizim dikiz aynasina takil teyze aynı anda şapadanak yerde 🤷🏽‍♂️ düştü kadın kapıyıda açamıyorum yerde kadın neyse teyze daha kalkar kalkmaz siz zaten dedi bunlara karsisiniz bilerek yaptiniz madem karsisiniz neden geldiniz falan halbuki hic oyle birseyde yok takildi kendisi bagirisincada babayigit ablalar toparlandi yanimiza dogru korktumda simdi haybeye zopalanacaz hic sucumuz yokken 🤷🏽‍♂🙄 bide daha ilk onur yuruyusu ortam zaten gergin insan gibide dövmezler simdi 😂 hemen bayraklar aklima geldi dedim bu bayraklar bosuna kafelere falan asilmamistir millette elnde haybeye gezdirmez teyzecimde boyle yapiyorsa vardir bir dumen 😂 ayol teyzecim dedim ne sacmaliyorsun biz dedim karsi olsak burada ne isimiz var saf sey var mi biseyin kiz ölüyodun az kalsin dedim millet bakti ki bunda bi terso yok uzaklastilar allahtan yoksa ilk onur yurusunde travestikilerden meydan dayagi haberi ile beni tüm türkiye taniyabilirdi 🙃😂😂

Durum
    Sosyal Coin
    45,259
    Hahaha sanirim taksimdeki ilk onur yuruyusunde bizde ayni seyi yasadik bizimde haberimiz yok aracla tam istiklelden gecerken benim gozum renkli bayraklara ilisti o zamanlar cokta bilindik degil neyse dedim ilerlemeye devam tam caddeye ciktigimizda teyzenin birinin cantasi bizim dikiz aynasina takil teyze aynı anda şapadanak yerde 🤷🏽‍♂️ düştü kadın kapıyıda açamıyorum yerde kadın neyse teyze daha kalkar kalkmaz siz zaten dedi bunlara karsisiniz bilerek yaptiniz madem karsisiniz neden geldiniz falan halbuki hic oyle birseyde yok takildi kendisi bagirisincada babayigit ablalar toparlandi yanimiza dogru korktumda simdi haybeye zopalanacaz hic sucumuz yokken 🤷🏽‍♂🙄 bide daha ilk onur yuruyusu ortam zaten gergin insan gibide dövmezler simdi 😂 hemen bayraklar aklima geldi dedim bu bayraklar bosuna kafelere falan asilmamistir millette elnde haybeye gezdirmez teyzecimde boyle yapiyorsa vardir bir dumen 😂 ayol teyzecim dedim ne sacmaliyorsun biz dedim karsi olsak burada ne isimiz var saf sey var mi biseyin kiz ölüyodun az kalsin dedim millet bakti ki bunda bi terso yok uzaklastilar allahtan yoksa ilk onur yurusunde travestikilerden meydan dayagi haberi ile beni tüm türkiye taniyabilirdi 🙃😂😂
    😁

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    18,185
    Metalicanın 2014 istanbul konserinde tüm grup için kişiye özel el yapımı ahşap pena, bu penalar için yine el yapımı özel cam kapaklı kutu ve her bir penanın üzerindeki sembolleri anlatan küçük bir kitapçık hazırlayıp bizzat grup üyelerine takdim edildiğinden ve grup üyelerinin bunu çok beğendiğinden bahsetmiş miydim size? 😎
    İlk geldiklerinde ( İnönü stadına) önce tribündeydim ,sonra kapılar açildi sahaya indik,babalar çaldıkça yer ayağının altından kayıyordu sanki..seneyi tam hatirlayamıyorum..pardon..88-89 olabilir

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Tanerk
    Durum
    Sosyal Coin
    21,522
    İlk geldiklerinde ( İnönü stadına) önce tribündeydim ,sonra kapılar açildi sahaya indik,babalar çaldıkça yer ayağının altından kayıyordu sanki..seneyi tam hatirlayamıyorum..pardon..88-89 olabilir
    1999 yılında sami yendeki konserde en önlerdeydim, kardeşim sağolsun o ısmarlamıştı bunun karşılığında da konser boyunca omuzlarımda taşımaya söz vermiştim, önümde sırnaşan bir elemana kafa atmak dışında omuzlarımdan indirmedim konser boyunca ki acısı birkaç gün sürdü. Konser dönüşü ise takside bir bmw tarafından silahlı sıkıştırmaya maruz kalmamız ise tam gecenin finaline uygundu. Sonuç olarak hala hayattayım işte…

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kingcrimson, akua ve Hawkeye
    Durum
    Sosyal Coin
    1,064
    Bu yanıt otomatik olarak çevrildi. Bu nedenle dil bilgisi hataları veya tuhaf ifade biçimi görülebilir.

Uzun ipeksi saçlara karşı fetişim var. Yıllarca bunun çok tuhaf olduğunu düşündüm ama internet sayesinde benim gibi çok kişinin olduğunu biliyorum.

tumblr_pjhr07dYpz1tdm56l_1280.jpg

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Aviator
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 👍Sosyal ✔️forum itiraf köşesi 👍
  • 27,826
    Üyeler
    38,840
    Konular