çocukken (9-10 yaş) Yılan Hikayesinin bir banka soygunu sahnesi bizim orda çekilmişti. Oyuncular dinlenmek için bir kahveyi kullanıyorlardı. Oyuncular çekimden dinlenmeye gecerken Mehmet Ali Alabora'ya pandik atmıştım.

Beğenenler:
çocukken (9-10 yaş) Yılan Hikayesinin bir banka soygunu sahnesi bizim orda çekilmişti. Oyuncular dinlenmek için bir kahveyi kullanıyorlardı. Oyuncular çekimden dinlenmeye gecerken Mehmet Ali Alabora'ya pandik atmıştım.
İtirazım var bu düzene itirafımm yokkimseye itiraf edemediklerinizi sosyal hayatta , cinsel hayatta , forumda , çocuklukta ne olursa olsun itiraf edip rahatlama köşesidökün içinizi rahatlayın
İtirazım var bu düzene itirafımm yok![]()
Kedicik olmada kedi olİtiraf ediyorum kedi olmak isterdim![]()
Şöyle bir albüm hatmedelim sizle uygun bir zamandaitiraf ediyorum hos bir caz muzik (saksafon tinilari ) eşliğinde daha ateşli sevisiyorum![]()
Neden olmasınŞöyle bir albüm hatmedelim sizle uygun bir zamanda![]()
20 yasinda hala bakireyim herkese milli oldum diyorum napacam bilmiyorumkimseye itiraf edemediklerinizi sosyal hayatta , cinsel hayatta , forumda , çocuklukta ne olursa olsun itiraf edip rahatlama köşesidökün içinizi rahatlayın
cok merak ediyorum nasil bir his20 yasinda hala bakireyim herkese milli oldum diyorum napacam bilmiyorum
Tekrar görüşmelere başladığında @EBRUSCRT a git, o seni direkt A milli yapar20 yasinda hala bakireyim herkese milli oldum diyorum napacam bilmiyorum
Hocma halen ayni durumda mısınız bilmiyorum ama, foruma bakın, beğendiğiniz bir hanımefendinin şartlarına dikkat ederek bir randevu alın, kendinizi ona bırakın, bu kadar. Performans ile ilgili kafanıza hiç bir şeyi takmayın, büyük bir beklentiye girmeyin, bir aksilik varsa bile birkaç randevudsn sonra normale döneceksiniz.20 yasinda hala bakireyim herkese milli oldum diyorum napacam bilmiyorum
HahahahhaYıllar önceydi..Bi arkadaşla taksim istiklal caddesinde yürüyorduk,kalabalık bir gösteri yürüyüşü vardı makarasına bizde katılalım dedik ama kim olduklarını ve ne yürüyüşü olduğunu anlamadık en arkalardaydık bide pankart flnda yoktu alkış tutuyorlardı bizde eşlik ettik onlara baya..sonra akşam eve döndüğümde haberlerde bu kalabalığın eşcinseller ve eşcinselleri koruma derneği yürüyüşü olduğunu öğrendim![]()
![]()