Malesef yalan oldugu asikarİnsan niye yalan söyleme ihtiyacı hisseder bu konuda ? Tek bir seçenek geliyor Franklin arkadaş dediğimiz aslında bu Meltem adlı profilin sahibi ve bizi tokatlamaya çalışıyor. Başka fikri olan var mı ?
Malesef yalan oldugu asikarİnsan niye yalan söyleme ihtiyacı hisseder bu konuda ? Tek bir seçenek geliyor Franklin arkadaş dediğimiz aslında bu Meltem adlı profilin sahibi ve bizi tokatlamaya çalışıyor. Başka fikri olan var mı ?
Yaptım herşeyi gerçek aşık olursun
Sen kanıtllamadan başkaları kanıtladı fake demiştik.Hatta kanitlarim istersen
Nedir ?Yok öyle deil başka düşüncelerim var benim bu bahsettiğim konuyla alakali
Ayrı konu açmaktansa burdan devam ettirmek daha doğru geliyor Adminler için de uygunsa. Bir bildiğin varsa bizlerle paylaş lütfen. Böyle Davutoğlu gibi “konuşursam yer yerinden oynar” hallerine gerek yok benceKonu sulanmasin. Bu konu Franklin ve melisa konusu deil.
Sera baby konusu.
Başlık ve konu içeriği dağılmasın
Bı cevap gelirse fikrimi beyan ederim.
Çok da mühim deil arkadaslar.
Bir şey biliyorsun sanmıştım, fikir olduğunu fark etsem sormaz kendine saklamanı tercih ederdim. Ansiklopedi olur mu olmaz mı bilmem ama güzel siyasetçi olur belki de olmuştur. Durduk yere yükselmeler en bilgili benim tavırları vs. çok yakışırsın mecliseBildiğim demedim. Bir fikrim var .
Ama o kizin profilinin bir destekçisi filan olduğunu dusunmuyorum. Bence sıfır ihtimal.
Bu sana yeterli gelmiştir umarım.
Sen daha belli buralarda yenisin beni de pek bilmiyorsun haliyle ...
Benim yazıp ciziklerim 40 cilt ansiklopedi olur. Hiç ima isleriyle uğraşmam neyse odur merak etme![]()
Dostum fake fotolar kullanan biri hakkında görüştüm, gerçek diye yalan bilgi paylaşıyorsun ? İnsanlar belki senin yüzünden dolandırılacak. Ne dememi bekliyorsun ?Dikkat et laflarına
Yalan söylüyor dediğin adamla aynı fikirde olman çok enteresanÜslubu sert bir kardeş
Yahu insanları kandırıp elime ne gececk kız daha görüşmeden fotoğraf attı artı aynı kız geldi ben sorun yaşamadım buraya birşey yazmak suç olmamaliDostum fake fotolar kullanan biri hakkında görüştüm, gerçek diye yalan bilgi paylaşıyorsun ? İnsanlar belki senin yüzünden dolandırılacak. Ne dememi bekliyorsun ?
Kanka ben de konuştum özelden foto atmıyorum dedi ve üstelik profilinde paylaştığı fotoları çalıntı çıktı, fotoları aldığı profil yabancı bi kıza aitmiş. Sen hala ne diyorsun anlamadım ki ?Yahu insanları kandırıp elime ne gececk kız daha görüşmeden fotoğraf attı artı aynı kız geldi ben sorun yaşamadım buraya birşey yazmak suç olmamali
Kardeş bana da onden ödeme attıktan sonra yüz resmi gönderdi sonra otele aynı kız geldi gozumemi inanayim?Kanka ben de konuştum özelden foto atmıyorum dedi ve üstelik profilinde paylaştığı fotoları çalıntı çıktı, fotoları aldığı profil yabancı bi kıza aitmiş. Sen hala ne diyorsun anlamadım ki ?
Abi fotodaki kız yabancı nasıl aynısı gelmiş olabilir aklım almıyor yaKardeş bana da onden ödeme attıktan sonra yüz resmi gönderdi sonra otele aynı kız geldi gozumemi inanayim?
Genelde pembisler hatta hepsi on odeme de yapsan dahil tekrardan foto atmazAbi fotodaki kız yabancı nasıl aynısı gelmiş olabilir aklım almıyor ya
2 ihtimalli ya sen sallıyosun ya ismi geçen kişi sallıyor. Böyle bir bilgi mevcut ayrıca kurumsal bir hayatı olan birinin yüz fotosu attığına inanmak zor.Kardeş bana da onden ödeme attıktan sonra yüz resmi gönderdi sonra otele aynı kız geldi gozumemi inanayim?
Fotoları aldığı kişinin hesabı @sophia_deroseX adresini atarmisin atayim size