x’de @sera_baby1

• Konbuyu başlatan Johnn
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Durum
Sosyal Coin
7,191
Konu sulanmasin. Bu konu Franklin ve melisa konusu deil.
Sera baby konusu.
Başlık ve konu içeriği dağılmasın
Bı cevap gelirse fikrimi beyan ederim.
Çok da mühim deil arkadaslar.
Ayrı konu açmaktansa burdan devam ettirmek daha doğru geliyor Adminler için de uygunsa. Bir bildiğin varsa bizlerle paylaş lütfen. Böyle Davutoğlu gibi “konuşursam yer yerinden oynar” hallerine gerek yok bence 😅

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,191
Bildiğim demedim. Bir fikrim var .
Ama o kizin profilinin bir destekçisi filan olduğunu dusunmuyorum. Bence sıfır ihtimal.
Bu sana yeterli gelmiştir umarım.
Sen daha belli buralarda yenisin beni de pek bilmiyorsun haliyle ...
Benim yazıp ciziklerim 40 cilt ansiklopedi olur. Hiç ima isleriyle uğraşmam neyse odur merak etme 👍👍👍
Bir şey biliyorsun sanmıştım, fikir olduğunu fark etsem sormaz kendine saklamanı tercih ederdim. Ansiklopedi olur mu olmaz mı bilmem ama güzel siyasetçi olur belki de olmuştur. Durduk yere yükselmeler en bilgili benim tavırları vs. çok yakışırsın meclise 😊👍🏻

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: tombalak
Durum
Sosyal Coin
10,752
Dostum fake fotolar kullanan biri hakkında görüştüm, gerçek diye yalan bilgi paylaşıyorsun ? İnsanlar belki senin yüzünden dolandırılacak. Ne dememi bekliyorsun ?
Yahu insanları kandırıp elime ne gececk kız daha görüşmeden fotoğraf attı artı aynı kız geldi ben sorun yaşamadım buraya birşey yazmak suç olmamali

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,191
Yahu insanları kandırıp elime ne gececk kız daha görüşmeden fotoğraf attı artı aynı kız geldi ben sorun yaşamadım buraya birşey yazmak suç olmamali
Kanka ben de konuştum özelden foto atmıyorum dedi ve üstelik profilinde paylaştığı fotoları çalıntı çıktı, fotoları aldığı profil yabancı bi kıza aitmiş. Sen hala ne diyorsun anlamadım ki ?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
10,752
Kanka ben de konuştum özelden foto atmıyorum dedi ve üstelik profilinde paylaştığı fotoları çalıntı çıktı, fotoları aldığı profil yabancı bi kıza aitmiş. Sen hala ne diyorsun anlamadım ki ?
Kardeş bana da onden ödeme attıktan sonra yüz resmi gönderdi sonra otele aynı kız geldi gozumemi inanayim?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
35,402
Kardeş bana da onden ödeme attıktan sonra yüz resmi gönderdi sonra otele aynı kız geldi gozumemi inanayim?
2 ihtimalli ya sen sallıyosun ya ismi geçen kişi sallıyor. Böyle bir bilgi mevcut ayrıca kurumsal bir hayatı olan birinin yüz fotosu attığına inanmak zor.

Ekli dosyalar

• IMG_20241211_131129.jpg
    IMG_20241211_131129.jpg
    43.1 KB · Görüntüleme: 0
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Franklin
27,872
Üyeler
38,893
Konular
174,895