Bilgilendirme İstanbul Avrupa Yakası Masaj/Spa Salonu veya Masöz Önerileri

Forum ve Zamparalık hakkında bilgilendirme konuları
Durum
Sosyal Coin
21,622
@Tom Ford hocamızın yaptığı gibi bende bir itirafta bulunayım. Osmanbeydeki ünlü spada ilişki yaşadım fakat hiç bir yerde yazmadım.
Prezervatif kullandık hatun koynundan çıkardı. Demek ki ilişki yaşayan ilk ben değilmişim :ROFLMAO:

Yazmama nedenim ise kendisini açık etmemek idi. Oradan ayrıldı artık itiraf edebilirim :)
Yazıklar olsun, şimdi mi söylüyorsun…:ROFLMAO:

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
18,855
Dün Osmanbey spaya gidip P.m (i) den masaj aldım. 50dk masaj ve köpük 5 mavilik. Masajı nasıl istediğimi sordu. Orta sert istedim. Thai masajına benzer vücudu ile baskılı bir masaj yaptı. Masajından memnunum. Arada özel bölgelere de hafiften dokundu. Sonlara doğru hj istermisin diye sordu. Evet deyince 2 mavilik istedi. Kabul ettim güzel bir hj ile masajı sonlandırdık. Hamamda da köpürte köpürte yıkadı. Pir ü pak olup çıktım 🤣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Gezgin ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
1,138
Can you guys also mention the spas and services, and rates ?
telling the name of the spas, or listing services as mentioned in second msg of this topic.
help out here a bit and share locations please

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,138
Yesterday I went to Osmanbey spa and got a massage from Pm (i). 50 min massage and foam 5 blue. He asked how I wanted the massage. I wanted medium hard. He gave a pressure massage with his body similar to Thai massage. I am happy with your massage. In the meantime, he touched the private areas lightly. He asked if you wanted hj towards the end. When she said yes, she asked for 2 blues. I accepted, we ended the massage with a nice hj. He also washed foamy foam in the bath. I turned out to be pristine😂
Name of the spa?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,776
Arkadaşım Osmanbey den birisini dışarı çıkarttı
Hık diyor mık demiyor
Maşallah bj ler ilişkiler filan gırla
Ölüler de sanıyor ki diriler her gün helva yiyor

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson, Denth ve Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
18,959
Emanet olacakti tabi. Edit yok mu, ben mi beceremedim

Bu donem hepimizi yordu

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,219
Artık masaj ile ilgili paylaşımlarimi sadece bu mecradan yapacağım.
Öbür forumdan sildirdim kendimi.
Güzel mekanlar ve masajlar bizimle olsun....

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: thom_y, Hawkeye ve Denth
Durum
Sosyal Coin
5,852
Selamlar, öncelikle konumuz ve forumumu hayırlı olsun. @Tom Ford reis sen de hoşgeldin.
Gelelim yeni deneyimlerimize.
L*v*nt Spa (e,e). Yeri kesinlikle leventte değil. Çeliktepe taraflarında eski bir binanın zemin ve - katlarında bulunuyor. Temizlik anlamında iyi olduğunu söyleyemem ama havlular ve yatak temizdi. Farklı milletlerden hanımefendiler çalışıyor uzak doğu olmayan ülkelerden. Masaj 45dk 300₺. Beklediğimden daha iyi bir masajdı ama yine de ana odağı masaj olanları tatmin etmeyebilir. Hj 2mavi bj olmadığını söyledi arkadaş. Diğer masörleri görmedim bilmiyorum fakat benim hizmet aldığım sohbeti seven tatlı biriydi. Tekrar gider miyim? sanmıyorum. O civarda oturanlar belki bir kez deneyebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tom Ford
27,867
Üyeler
38,884
Konular
174,869
Yeni Üye