Bilgilendirme İstanbul Avrupa Yakası Masaj/Spa Salonu veya Masöz Önerileri

Forum ve Zamparalık hakkında bilgilendirme konuları
Durum
Sosyal Coin
1,697
İyi forumlar güzel insanlar.

Yokmu beylikdüzü bölgesi deneyimi olan birileri. Referans muabbeti yapan yerler çoğalmış. Belki birileri vardır 😂

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: welcome34
Durum
Sosyal Coin
1,697
Beyler yeni bir yer keşfettim.
Yeni açılmış kızlar fena.
Tüm bakımlar ikramlar ve mutlu bir şekilde ayrılma dair 1 k yetiyor.

ilçe: *b*yl*kd*z*
otel / spa: Lfe style *s*pa
odada duş/soyunma: *e*vet
masaj: 10/10
masöz: 10/10
extra: *h*j* *b*j* *f*u*l*l*
masöz ismi: maria dedi ama bence yalan.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: KARSVEGASLI
Durum
Sosyal Coin
5,852

Google da yazınca çıkmıyor sanırım.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
17,551

Bu mekanı nasıl bulurum daha net bilgi varmı

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,826
osmanbey deki bilindik mekanımız, cuma gün sortie yaptım.
arcad... otel
edd... spa
masöz : lol...
tam ismini anlamadım ama sanırım buydu
kasa : 450 dinar
extrası : 200 dinar
masaj güzel. baya güzel hemde. sizi rahatlatıyor. fazla bastırmadan eziyet haline getirmeden masajını yapıyor.
öncesinde ısıtıyor esnetiyor geriyor filan.
mekana kaçtır -gidiyorum , her defasında memnun kalıyorum. masaj cidden çok iyi
bu masözle ilk denememiz olduğu için çok relax davranmadımm ama çıplak uzanın sorun yok. duş alın masajdan evel.
ben konuşmayı sevmem masajda , oraya sohbete gitmiyorum sonuçta. amacımız dinlenmek rahatlamak hepsi bu.
masaj baya iyi , 200 dinar teklife 300 dinar talep geliyor ama 300 dinarlık bişey yok zaten. dokunmaya da bence gerek yok.
o gerekeni yapacak ben keyif atacağım.
hj si iyiydi , gelecek sefer bunun daha etkilisini yaparsa sınıfı geçer. bu denemeydi.
son deneyimim böyle gelişti...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
1,940
arkadaşlar bu konuda mümkün mertebe muhabbet dönmemesi lazım. DM'ye geçin :)

mekan paylaşımları detaylı

tecrübeler fln :D

siz kahveye çevirdiniz :))

Beğenenler:

neo

Durum
Sosyal Coin
3,067
Merhabalar,

2 Hafta önce bende Osmanbey'deki mekana gittim. (Edd* Spa)

@Tom Ford ve @kingcrimson üstadların tavsiyeleri üzerine hafta içi öğlen ve 50 dk lik 2 seans randevu aldım telefon ile. Telefonda önce P*m sonra Ay* isimli uzmanları sordum. P*m o gün izinli imiş; Ay*'da ayrılmış. Farklı 3 isim saydı telefondaki hanımefendi bir tek L*l*'yı anlayabildim. Gelince karar veririm diyerek yola çıktım. P*m ve Ay*'nun olmayışı kaynaklı bir tedirginlik ve heyecan ile gittim. Acaba elim boş döner miyim diye.

Mekana girdiğimde resepsiyonist hanımefendi randevumu gördü ancak tek seans olduğunu söyledi. Telefonda 2 seans anlaştığımı söyledim. Biraz ısrarcı olmam gerekti. Bir iki mırın kırın ettikren sonra tamam ayarladım L*l* masaj yapacak size 2 seans üst üste dedi. Masaj öncesi saunayı kullanmak istediğimi söyleyerek soyunma odasına geçtim.

Mekan temiz ve hijyenik, yerin iki kat altında olması nedeniyle telefon çekmiyor. Bunu bilerek gitmeniz önemli bence. Ayrıca küçük olduğu için üstadların önerdiği gibi sakin saatlerde gitmek rahat olacaktır.

2 seans 9 mavilik + köpük 1.5 mavi + hj 6 mavi verdim.

Şimdi diyeceksiniz, kazıklanmışsın. Olabillir :) İlk mutlu sonlu masaj deneyimim olduğu icin amatör davranıp ne kdr diye sordum haliyle fiyatı o belirledi ve bende pazarlik yapmam. L*l* 5 mavilik istedi benden. Bende eğer memnun kalırsam 6 mavi vereceğimi söyledim. Hj severim ve tutkulu yapılmasını isterim ekstra bir motivasyon katacağını düşündüm. Sonucunda hizmetten memnum kaldım ve 1 gram "Kazıklandım yaa" hissi gelmedi. Ha bir dahakine tek seans giderim o başka.

Masajdan bahsedecek olursak, masaj kalitesi orta seviye bence. Muhabbet edip konuyu hj'ye getirdikten sonra yağ ile ortalık şenlendi %D

L*l*, minyon fit bir vucuda sahip. Çok diri bir vücudu var. Kalçaları, memeleri taş gibiydi. Hj'i beğendim. Sizi dinliyor ve yönlendirmeye açık. Kısa sürede çözdü beni ve bulutların tepesine çıkardı :)) Elleri bakımlı, yumuşak ve sıcaktı. Uzata uzata yoğurdu. Yavaşladık, hızlandık. Yeri geldi sertleşti. Yeri geldi bakımlı tırnaklar ortaya çıktı. Beni anladı ve rahatça uyguladı. Tekrar teşekkürler L*l* ❤️

Hamam faslıda dokunmalı ellemeli geçti. Tertemiz ve rahatlamış olarak çıktım mekandan.

Dilerim bu başlık altında mekan çeşitliliğini hep birlikte artırırız.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: burti, kingcrimson ve Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
3,083
@neo sizin memnun ayrılmanız güzel, sizin için de önemli olan bu zaten fakat genel olarak f/p'nin çok kötü olduğu gerçeğini değiştirmez bence...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: neo
Durum
Sosyal Coin
18,077
White m..n..arch
Hijyen 10/3
Masaj 10/3
İstesem 1 maviye bj
Ama içime sinmedi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
12,347
selamalr .. bende sizlere anlatayım.

mart başıydı. e**da osm*b*ey ş*iş*li nini balatta bir şubesi var.

milenn***um hotel de alt katında hem otel içinden hemd eharicen giriş var
işletme temizlik konunda 10-9
hamamı muhteşem
odalar geniş ve buyuk
otelin olduğu için sauna ve jakuzi var ama otelle ortak ayrıca odalrda duş var.

geniş aynalıydı benim oda.
biraz para göz sarışın birıne denk geldim tay ve filipin karması bişey sarı saçlı
çok yaman kafalarsanız ve paranın ucunu görurse otelde kopartırsınız kafasını tavsıye ederim.

adini hatılayamaım şimdi. ama 4 maviye e erotık yağlı masaj yaptırdım ama 10 mavilik lık istıyor bj +hj+ ve yağlı body to body masaj için

2 veya 3 kere gitseniz harıka dışarda da bulusulur otelde verdiğiniz soylersenız havada kabul eder bence ama diğer daha guzel kızlarda vardı.

ama kasaya 90 dakıka ve hamam kese kopuk 30 dakıka için 8 mavilik verdim biraz kalın gibi ama değer .
masajda ise 10-7 ydı bu kız sureklı para sordu ve neden bekarsın falan filan çenesin ın yayıda gevsedimi gevşiyor malesef.

gerisi sizde sırdada 4 tane masaj saon var deneyince haber vereceğim size..

Durum
Sosyal Coin
11,759
Sefaköy i**i spadan çıktım, R***H*N hanım masaj yaptı. Masaj kese köpük 7 mavilik.
Masaj kalitesi 4.5/10
Masöz güzelliği 3/10
Ortam temizliği 6/10
Bir otelin bodrumunda tam olarak merdiven altı diyebileceğim Özbek ve Taylandlılardan oluşan bir yer.
Extra sormadım o kadar uzak geldi kadın ancak masaj yaparken bolca alt tarafa dokundu.
Benimle beraber gelen 2 kişi daha extra almamış.
Özetle kötü bir deneyim oldu. Böyle extralar umrumda olmadan güzel bir masaj istemiştim ancak onu da bulamadım.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
12,347
Selamlar kankalar ve degerli forum ahalisi agalar acaba malum mekan harici avrupa yakasinda tavsiye edebileceginiz bir mekan varmi hatta bj ve full paket gibi olan mekanlar daha tercihim var olupta yonlendirebilen olursa memnun kalirim guzel mekanlar bulamadim

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
25,148
Arkadaşlar merhaba,

Yeni başlayanlar için kılavuz var mı ? 😃 1 mavilik verdim, anlaştım ne demek. Parasal olarak ne oluyor ?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,867
Arkadaşlar merhaba,

Yeni başlayanlar için kılavuz var mı ? 😃 1 mavilik verdim, anlaştım ne demek. Parasal olarak ne oluyor ?
paranın rengine göre 1 mavi 100 tl - 1 kırmızı 200 tl.
eğer ilk defa masaja gidiyorsan ve ekstra alayım dersen arkadaşların önerdiği spa'lara gidebilirsin.
eğer kamikaze yapmak istiyorsan zaten masaj yapılırken ekstra alıp almayacağını anlayabilirsin.
masaj yaparken ara ara kasıklara dokunuyorsa yüzüstü döndüğünde ekstra var mı diye sorabilirsin.
eğer hiçbir işaret yoksa yine sorabilirsin sorun olacağını sanmam her gün zaten bu tarz tekliflerle karşılaşıyorlardır.
gittiğim yerlerden boş döndüğüm oldu ama yine de sordum hiçbir masöz terslemedi burada bu tarz işler yasak vs diyorlar.
hiçbir masözün gidip de şikayet edeceğini sanmıyorum zaten çoğu yabancı ve kaçak çalışıyordur. hiçbir masözün bu tarz olaylara gireceğini sanmıyorum :)

Durum
Sosyal Coin
15,826
selam boss lar , sayın masaj ve spa severler , masaj severler , hj severler , bj severler
bu başlık neden bu kadar atıl kaldı ?
diğer forumda zaten çok eski ve aktif. buradan da devam ettirelim ?
bence...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: KARSVEGASLI, kingcrimson ve Avtandil
27,878
Üyeler
38,902
Konular
174,945
Yeni Üye