Bilgilendirme İstanbul Avrupa Yakası Masaj/Spa Salonu veya Masöz Önerileri

Forum ve Zamparalık hakkında bilgilendirme konuları
Durum
Sosyal Coin
15,771
osmanbey , mekan her zamanki yer. 2019 dan beri giderim , birkaç defa dışında şaşmadı.
masöz : çeçe.. gibi bişey ismi. orta yaş - thai
700 - 50 dk
300 dinar extra - hj için.
çıplak masaja sıkıntı yok. duş al uzan.

masajı bana geçmedi pek. hızlımsı yapıyor , süreyi tam dolduruyor ama koşar adımlarla yürümek gibi. ben sevmedim.
hj si bu mekan göre idare eder. ama belli bilmez mekan masözlerine göre iyi sayılır.
deneyim günceldir bu hafta içinde oldu.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
12,347
Selamlar merhaba .. osmanbeydeki malum mekan icin halen iyi kadrolarin cogu degisti ama. Gunceller idare eder fakat hatunlarda gorsellik baya dustu thai veya endonesya ve filipin var .. 2 veya 3 tane 30 yas alti var gerisi milf veya matura ayarinda Suxxny var masaji tahi masaji cok cok iyi isinde guzel ama bi tik sert yapar 60 dk masaj ve kopuk 900 tl
Dir Hj icinde kizlqr kapiyor 300 veya 500 gibi aciyor orda ne verecekseniz ise soyleyin ona geliyorlar bi sekilde .. surekli mudavimi olursaniz fazlasini alma sansiniz yuksek .. ama imkanlar dahilinde bilginize ..

Ayrica bir kac tane daha var salon onlarida ilerleyen gunlerde yazip bilgi verecegim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: dembele, kingcrimson ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
12,381
Merhabalar, Şişli tarafında önerebileceğiniz bir yer var mı? Sonu mutlu ve ya mutsuz farketmez ama mutlu olursa bir adım önde ;)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: loki88
Durum
Sosyal Coin
6,373
biraders beylikdüzü tarafında bi masaj salonu keşfettim. Hem temiz hem lüks fiyatı da iyi vip e 12 dediler. Tek sıkıntı masörler o kadar iyi değil. Sonu nasıl dersen... onu da tamamen sen belirliyorsun :)
M..s..t..r_guzellikvespa adı

Bu kıyağımı da unutmayın

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,103
biraders beylikdüzü tarafında bi masaj salonu keşfettim. Hem temiz hem lüks fiyatı da iyi vip e 12 dediler. Tek sıkıntı masörler o kadar iyi değil. Sonu nasıl dersen... onu da tamamen sen belirliyorsun :)

Bu kıyağımı da unutmayın
Hocam ekstra için fiyat bilgisi verebilie misin

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
21,051
güncel referans
Torium avm arkası meshur otel
vasat masaj kalitesiz terapistler
eski kadrodan eser yok

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: oludeniz
Durum
Sosyal Coin
1,548

Bu kıyağımı da unutmayın
hocam fiyat durumları çalışanları nasıldı?

Beğenenler:

fuu

Durum
Sosyal Coin
6,622
Burayı çok daha aktif görmek istiyoruz. Paylaşacağınız güncel deneyimler varsa okumak isteriz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: rhyme34
Durum
Sosyal Coin
639
Beyoğlu'ndaki D*ra P*ra otel'in spasına giderim sık sık. Grup*ny*'daki fiyat ile aynı 6 mavilik. Hj için de 3 mavilik veriyorum. Genelde masözler thai veya endonezyalı. Dün gittiğimde Hj bedava yaptı yeni gelmiş bir masöz girdi masaja. Ortalama bi mekan arada gidilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: oludeniz ve Yousuffer
Durum
Sosyal Coin
16,607
Beyoğlu'ndaki D*ra P*ra otel'in spasına giderim sık sık. Grup*ny*'daki fiyat ile aynı 6 mavilik. Hj için de 3 mavilik veriyorum. Genelde masözler thai veya endonezyalı. Dün gittiğimde Hj bedava yaptı yeni gelmiş bir masöz girdi masaja. Ortalama bi mekan arada gidilir.
fiyat iyiymiş hocam bj ya da full çıkar mı sizce?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,548
giden deneyimli arkadaşları okumak isteriz iyi bir masaj ardından keyif alabileceğimiz öneri yerleri var mıdır

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,742
Merhaba arkadaşlar,
Beylikdüzü Avcılar, önerebileceğiniz mekanlar var mı?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
16,607
Selam, Beylikdüzü Asgard Hotel

Bence mekan leş, hem pis hem kucuk, su devirde pis yerlerde Rihanna olsa bence gidilmez, 8 mavi masaj hamam felan ama ben pisliği görünce iğrenç yağ ile çıktım 30 dk evde banyo yaptım. Girişte evet bı tane tarzı sarışın var böyle mekanlarda klasik zaten işletmeci, Dila isimli Özbek masozden masaj aldım masaj 7\10 diyebiliriz uğraştı, her şeyi yapıyormus ama o leş havasız yerde yapar mısınız bilmem, 900 e bj aldım o da indirimli normalde 1000 miş. 36 37 yaşlarında hafif toplu hoşsohbet biriydi bj normal di yani aman aman uçmadim. Ben temizliği konforu ortalama üstü haric yerlerin önünden bile geçmeyi tavsiye etmiyorum ama gitmek isterseniz durum boyle. Beylikdüzü loss hotel e bir bakacagım olmadı

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Fahridoktor19 ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
19,108
Nokta kötüyüm o zaman Beylikdüzü m.sterspa mekan on numara geniş kaliteli temiz. Terapistler Türk hepsi genç ve güzel o yüzden isim vermicem. Fiyat performans çok iyi. Bölgede çok fazla yere gittim 6-7 mekan sayarım benim fav burası
Performans olarak nedir mesela hocam biraz daha açar mısınız

Beğenenler:
27,841
Üyeler
38,858
Konular
174,787
Yeni Üye