Merhabalar,
2 Hafta önce bende Osmanbey'deki mekana gittim. (Edd* Spa)
@Tom Ford ve
@kingcrimson üstadların tavsiyeleri üzerine hafta içi öğlen ve 50 dk lik 2 seans randevu aldım telefon ile. Telefonda önce P*m sonra Ay* isimli uzmanları sordum. P*m o gün izinli imiş; Ay*'da ayrılmış. Farklı 3 isim saydı telefondaki hanımefendi bir tek L*l*'yı anlayabildim. Gelince karar veririm diyerek yola çıktım. P*m ve Ay*'nun olmayışı kaynaklı bir tedirginlik ve heyecan ile gittim. Acaba elim boş döner miyim diye.
Mekana girdiğimde resepsiyonist hanımefendi randevumu gördü ancak tek seans olduğunu söyledi. Telefonda 2 seans anlaştığımı söyledim. Biraz ısrarcı olmam gerekti. Bir iki mırın kırın ettikren sonra tamam ayarladım L*l* masaj yapacak size 2 seans üst üste dedi. Masaj öncesi saunayı kullanmak istediğimi söyleyerek soyunma odasına geçtim.
Mekan temiz ve hijyenik, yerin iki kat altında olması nedeniyle telefon çekmiyor. Bunu bilerek gitmeniz önemli bence. Ayrıca küçük olduğu için üstadların önerdiği gibi sakin saatlerde gitmek rahat olacaktır.
2 seans 9 mavilik + köpük 1.5 mavi + hj 6 mavi verdim.
Şimdi diyeceksiniz, kazıklanmışsın. Olabillir

İlk mutlu sonlu masaj deneyimim olduğu icin amatör davranıp ne kdr diye sordum haliyle fiyatı o belirledi ve bende pazarlik yapmam. L*l* 5 mavilik istedi benden. Bende eğer memnun kalırsam 6 mavi vereceğimi söyledim. Hj severim ve tutkulu yapılmasını isterim ekstra bir motivasyon katacağını düşündüm. Sonucunda hizmetten memnum kaldım ve 1 gram "Kazıklandım yaa" hissi gelmedi. Ha bir dahakine tek seans giderim o başka.
Masajdan bahsedecek olursak, masaj kalitesi orta seviye bence. Muhabbet edip konuyu hj'ye getirdikten sonra yağ ile ortalık şenlendi %D
L*l*, minyon fit bir vucuda sahip. Çok diri bir vücudu var. Kalçaları, memeleri taş gibiydi. Hj'i beğendim. Sizi dinliyor ve yönlendirmeye açık. Kısa sürede çözdü beni ve bulutların tepesine çıkardı

) Elleri bakımlı, yumuşak ve sıcaktı. Uzata uzata yoğurdu. Yavaşladık, hızlandık. Yeri geldi sertleşti. Yeri geldi bakımlı tırnaklar ortaya çıktı. Beni anladı ve rahatça uyguladı. Tekrar teşekkürler L*l*
Hamam faslıda dokunmalı ellemeli geçti. Tertemiz ve rahatlamış olarak çıktım mekandan.
Dilerim bu başlık altında mekan çeşitliliğini hep birlikte artırırız.