Bilgilendirme İstanbul Avrupa Yakası Masaj/Spa Salonu veya Masöz Önerileri

Forum ve Zamparalık hakkında bilgilendirme konuları
Durum
Sosyal Coin
16,607
3-4 ay önce gitmiştim sonradan bozdu dediler ama asgar hotel in arkasındaki salona bakabilirsiniz adını unuttum

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
6,373
beylikdüzü civarı türk güzel masözü olan f/p mekan var mıdır?
Hasırcılara giderken e5 üstü yanyana iki otel var. Alttakinin spasını öneririm. Hj var sadece bide elitspa var beykentte tam bir diyet performans orda herşey var ama masör değişiyor sürekli ne çıkarsa bahtına

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,949
Hasırcılara giderken e5 üstü yanyana iki otel var. Alttakinin spasını öneririm. Hj var sadece bide elitspa var beykentte tam bir diyet performans orda herşey var ama masör değişiyor sürekli ne çıkarsa bahtına
oteli kodlayarak yazabilir misin rica etsem :) elit googleda çıkıyor mu acaba bulamadım

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
16,607
ara ara beykent e geliyorum elit spa ı nasıl buluruz adres tarifi iletişim vs verseniz denemek isterim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Fahridoktor19
Durum
Sosyal Coin
2,959
Merhabalar halkalı mall of ist -212 -güneşli taraflarında önerebileceğiniz güzel kaliteli masaj spa otelde olan önerebilir misiniz iyi forumlar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,572
Merhaba arkadaşlar,masaj hj ve bj severler,
Bu gün en nihayetinde Osmanbey bölgesindeki meşhur Ar*a*e (c)(d) oteldeki E**a(d)(d) SPA 'yi, 3 iş arkadaşımla beraber ziyaret etme şansı buldum.
50 dk. Masaj 4 mavi, yanında köpük de alırsanız 5 mavi.
Bana balık etli Taylandlı P*nd* (a)(a) düştü,
Daha önce anlatilan masaji ve hj si iyi olan pim ve ayu ile görüşemedim ama kendilerini orada gördüm,Pim uzun ince fit birisi idi keşke onunla girebilseydim diye iç geçirmedim değil.
Masaja gelirsek zaten anlatılanlardan buranin masajının ortalama üstü olduğu belliydi,ancak karşıda paketim olan bir spada çok daha iyi masajlar aldım.
Ancak buranin en önemli özelliği anlatıldığı gibi masajda her zaman ortalama üstü bir masaj kalitesi var,
Masaj kalitesinin yanında hj'yi de masaj ile kombine edip yedirerek yapıyorlar,ne hj den önce,nede sonrasında asla masaj kalitesinden ödün verip sallama bir masaj yapmiyorlar...
Çoğu yerde bu ikisini bir arada kaliteli bir şekilde alacağınız mekan bulamazsınız...
Panda 🐼 hanıma gelecek olursak masajını gayet beğendim, hj 2 mavi,hj esnasinda goguslerini açıp ellememe, diğer elimle de poposunu ve diğer yerlerini ellememe müsade etti...
Mekanın tek eksi yanı benim için küçük olması idi,
Soyunma odası küçük biz 3 arkadaş kıç kica zor sigip soyunduk,
Sauna da küçük,masaj odası ve masaj odasındaki duş güzeldi.
Birde mekan küçük olduğu için bankoda ki tatlı kız biraz acele ettiriyor,yani bi an önce işinizi bitirip gidin,yerinize hemen yenisini alalım gibisinden...haksizda sayılmaz, çünkü mekan küçük biraz...

Özet geçecek olursak genel olarak memnun kaldım.Ancak bana ters olduğu için özel olarak bir daha gideceğimi zannetmiyorum...
Denk geldiği ve merakımı gidermek amaçlı gittim.
Birde diğer arkadaşım Ay*(u) ile seansa girdi oda çok memnun kaldı ve bj hizmeti aldığını söyledi,ne kadar doğru bilemiyorum...

Herkese tavsiye ederim...
Kral birşey soracağım bu yere gittiğinde mi bu hizmeti istediğini söylüyorsun nasıl oluyor yoksa onlar mı soruyor

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,572
@Tom Ford hocamızın yaptığı gibi bende bir itirafta bulunayım. Osmanbeydeki ünlü spada ilişki yaşadım fakat hiç bir yerde yazmadım.
Prezervatif kullandık hatun koynundan çıkardı. Demek ki ilişki yaşayan ilk ben değilmişim :ROFLMAO:

Yazmama nedenim ise kendisini açık etmemek idi. Oradan ayrıldı artık itiraf edebilirim :)
Bu tarz masaj işlerini hiç bilmiyorum ilk defa deneyimleyeceğim masaj sırasında kadınla birebir mi soruyorsunuz yoksa direk ekstra servis var mı diye soruyorsunuz nasıl oluyor

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bbukowski03
Durum
Sosyal Coin
2,572
Burası biraz canlansın beyler ya yok mu yeni yerler yeni deneyimler @Tom Ford bey bize yeni deneyimlerinizi aktarır mısınız :)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
16,607
Sefaköy prem*m spa, 3 şubenin en yenisiymiş pırıl pırıl, Sibel i önerdiler kovmuslar ponpa yapıyor diye anladığım o.

Hazal diye sarışın bi hatun girdi boy normal fizik hoş kendiside iyi 32 yaşında. Masaja 7.5 veririm hj e 800 diyor 600 e bağlarsınız masajda 1200. Hj dışında yapmıyor dokundurtmuyor normalde ama ben laf arasında çıkardım üst altı. Genede 2k bu durumlara değer mi ben güzel bj hariç masajla rahatlamış olsamda değmez diyorum ya çevredeyseniz tabi deneyebilirsiniz

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
16,607
Sefaköy aynı Premium spa bu sefer ecem ya da ece, hatun en eskisiymiş 3.5 yıllık eleman atarlı giderli ama iyi insan uzun boylu ince memişler yerinde altı açmıyor sadece hj memiş felan, durumun ilginci sen iyisin yakışıklıymıssın diyip bi yandan dudaga yapıştı ince ince ilginç bir deneyimdi. 600 bahşiş 1200 masaj

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: deneyimgurmesi
Durum
Sosyal Coin
2,607
Sefaköy aynı Premium spa bu sefer ecem ya da ece, hatun en eskisiymiş 3.5 yıllık eleman atarlı giderli ama iyi insan uzun boylu ince memişler yerinde altı açmıyor sadece hj memiş felan, durumun ilginci sen iyisin yakışıklıymıssın diyip bi yandan dudaga yapıştı ince ince ilginç bir deneyimdi. 600 bahşiş 1200 masaj
Google'da konum isimle aratınca ilk çıkan yer mi?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: mehmet5353
27,841
Üyeler
38,858
Konular
174,789
Yeni Üye